16-12-2012

tros-marets + Bayehonne, België

Gisteren de Rur gevaren omdat de voorspelde dooi toch ietske langer op zich liet wachten, maar vandaag moet het lukken. Er zijn gegadigden om te varen, dus zet ik aan in Gent, maar Brussel voorbij belt één na één af, ze zien het toch niet zo zitten. Dan maar bellen naar Jo en Stef die daar ter plaatse overnacht hebben, maar ook daar geen respons, bereikbaarheid gsm? Soit dan maar de mannen van de Mava opgetrommeld, maar ook daar geen respons. Uiteindelijk sta ik alleen aan Belleheid met 82cm op de peilschaal, duuh.
En net als ik wil naar boven rijden, komen de Walen toch toe, ze hadden blijkbaar per mail geantwoord, niet zo handig als ge al aan 't rijden zijt. Oufty, dus toch volk.
Hun keus was om maar 1 parcours te varen, Michel V, Michel J, Augustin (van Tarn-Dourbie), alle drie Mava en aangezien Michel V Tros Marets nog nooit bevaren had, was de keuze snel gemaakt. Terwijl we opreden naar Hockai zie ik Stef en Jo passeren, maar ze zien mij niet, uiteindelijk vaarden ze de Boven-Hoegne.

Allé Tros Marets was super leuk, wel spannend, verschillende stopkes gemist, terwijl ik wist dat hij niet 100% boomvrij was, maar uiteindelijk viel het zeer goed mee en had ik dus de weken voordien goed gekuist. De parking beneden was afgesloten vanwege te veel sneeuw, zijn dus door gevaren tot brug bij de camping Bevercé, maar na de wegbrug lagen wel veel spannende bomen met 2 zwemmekes tot gevolg van Michel en Michel.

Daarna nog snel met Augustin Bayhon gesprongen...yeeehhhaaaaa :-)
en afgerond met de Kerstmarkt in Belleheid.

Bye,
BirdyBekijk op Nirjhara-Maps

Tros-marets, klassiek stuk

Medevaarders