27-12-2020

Lucky escape from the Hulle

Tof nivoke op de Hulle vandaag, ongeveer 60cm aan de instap. Smeltende sneeuw, pakken regen en wind, omkleden in 5cm ijswater, 't Kapoentje was in zijn nopjes.

Zoals gewoonlijk, veel hout, zonder twijfel het zout&peper van dit beekske, je ontwijkt een eerste stam, knippert efkes met de ogen en bam, tweede stam is daar om u een afstraffingske te geven, good stuff. Keerwaterke pakken, wees maar zeker dat er onder water een schuin stammeke loert om u doeltreffend uit evenwicht te brengen.

Peter en Ward gaven ongetwijfeld blijk van het meeste tree loving, inclusief een aantal spurtjes achter eigenwijze paddels. Zoals rechtgeaarde Nirjharanen werd alles gerecupereerd, geen vervuiling van dit mooie beekske!

De boys zakten nog even af naar de Vresse, echter zonder ondergetekende wegens verplichte wandeling/geen droogpak/schrik voor de Vresse/... (schrap of vul aan naar wens).

Nog een kleine waarschuwing, de bevers hebben een stuk uit de Stef zijn trouwe plastiek schlegell gebeten, een vendetta is uiteraard afgekondigd, watch out next time on the Hulle...


Echt Ardennenweerke


Straf, alleen rechtstaande bomen op deze foto...


Stef op zoek naar de uitgang

Medevaarders

Arne
Bruno
Peter
Stef
Ward