29-02-2020

Boven Rur

Waterstand 72 stijgend naar 85cm, vrijwel geen regen of smeltwater uit de Perlbach (alleen overloop uit het meer, glashelder) veel water uit de Laufenbach die er halverwege de stad bijkomt, temperatuur dalend van 9 naar 3 graden. Het omrijden duurt lang, dus na de sneeuwengel en glijbaan bouwen maken we ook nog Olaf.
Sneeuw(B)engel

Olaf

Het bleek dat de normaal route via Imgenbroich was voorzien van een boom over de weg een kleine kilometer voor de parkeerplaats plus een pak sneeuw omdat de sneeuwruimer er ook niet door kon (de brug is trouwens nog niet hersteld/vervangen). Dus de chauffeurs moesten terug langs Monschau om aan de andere kant van de brug te komen.
Willemijn

Pepe

Emiel

Bij de "Berenkuil"

Bij de waterzuivering een tijd bezig geweest met overdragen van een boom, een dag later bleek die bij wat minder water toch te varen over rechts.Nadat we Pepe terug bij z'n wagen hebben afgeleverd, boot erop, peddel erin (tas vergeten in de wagen van Emiel) op naar een biertje bij "Zum Stehling" in Mutzenich. Pint wordt eten en we besluiten unaniem voor de Schnitzel "Holsteiner Art" met frieten want reuze honger.
Schnitzel!


Bekijk op Nirjhara-Maps

Rur, Reichenstein - Hammer

Medevaarders